Acest website foloseste cookies. Continuarea pe acesta reprezinta acceptul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vedeti sectiunea Politica de confidentialitate
Acest website nu foloseste nici un sistem de tracking pentru a obtine statistici despre utilizatori anonimi
Bicicleta de oras barbati Romet Retro 28, 2016 (GRI)

"Arkus& Romet Group", unul dintre cel mai importanti lideri ai pietei de biciclete din Europa, avand o puternica si experienta in domeniu timp de peste 65 de ani, utilizeaza cele mai noi si mai performante tehnologii, intr-un proces continuu de inovare.  Romet foloseste o tehnologie noua, care i-a adus colaborari cu cei mai importati furnizori din lume, asigurandu-i astfel popularitatea peste hotare. 

Orasul reprezinta un mediu natural pentru majoritatea celor pasionati de sportul pe doua ori si cei pentru care bicicleta nu este doar un mijloc de transport, ci si un mod de exprimare a personalitatii. Daca planuiesti sa investesti intr-o bicicleta de oras, poti alege dintre cele mai practice, sigure si confortabile, sau dintre cele agresive sau rapide, similare cu cursierele, dar mult mai confortabile si robuste. In functie de preferinte, poti opta pentru stilul clasic sau modern. Noutatile pentru 2016 sunt Retro, Cameo si agila Mistral Cross. Clasica si deja cunoscuta pliabila Wigry a fost imbunatatita cu cadre noi, in timp ce Wigry 2 are doua viteze in butuc.

Cadru: Otel

Marimi: 28"

Furca: Fixa

Model furca: Otel

Pedale: VP-378

Frana spate: Torpedo

Frana fata: Da - pe janta

Schimbator spate: Shimano Nexus 3 viteze

Jante: aluminiu

Butuc spate: Shimano Nexus 3

Butuc fata: Sturmey Archer X-FDD

Sa: Romet City

Anvelope: Schwalbe Century 37-622

Culoare: Gri

Sex: Barbati

Greutate: 16.7kg

Garantie: 2 ani

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           Bun

Bicicleta de oras barbati Romet Retro 28, 2016 (GRI)

  • Cod produs: 01RORET-G-16
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 1.549lei
  • Pretul include TVA