Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Cross Daisy

Cross este un brand cunoscut ce produce biciclete pentru mai multe categorii de ciclisti, chiar si biciclete pentru copii. Modelul Cross Daisy are un design atragator, iar geometria bicicletei ofera o pozitie comoda. Nevoile copilului pot impune accesorizarea bicicletei cu o pereche de roti ajutatoare, ca dupa o perioada sa se poata renunta la ele. Plimbarile in aer liber sunt mai mult decat binevenite in anotimpul cald, asa ca alege bicicleta potrivita si bucura-te de fiecare ocazie.

Descopera
———–

Cross 

Cu o experienta de peste 25 de ani, Cross LTD este un brand specializat in fabricarea de biciclete. Pe portile fabricii ies in jur de 250 000 de biciclete in fiecare an, majoritatea fiind exportate in Germania, Olanda, Franta si Danemarca.

Pentru pastrarea integritatii si calitatii produselor fabricate, echipa de ingineri si specialisti dezvolta modelele grafice si testeaza produsele cu rigurozitate. Astfel, echipa asigura o calitate satisfacatoare. Cross realizeaza modele Junior si MTB, Cross, Trekking, City & Urban.

Descopera

Vezi toate modelele de biciclete cross