Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Cross Legend

Modelul Cross Legend face parte din categoria de trekking, cunoscuta si sub denumirea de touring. Aceste biciclete sunt destinate celor care au nevoie de un mijloc de transport pentru deplasarea zilnica. Fie ca ai nevoie de o bicicleta potrivita pentru a economisi timpul de deplasare pana la serviciu, fie ca vrei sa o folosesti doar pentru distante scurte, pozitia pe care o impune geometria cadrului este una comoda. Descopera gama noastra de biciclete si alege-o pe cea care ti se potriveste.

Descopera
———–

Cross 

Cu o experienta de peste 25 de ani, Cross LTD este un brand specializat in fabricarea de biciclete. Pe portile fabricii ies in jur de 250 000 de biciclete in fiecare an, majoritatea fiind exportate in Germania, Olanda, Franta si Danemarca.

Pentru pastrarea integritatii si calitatii produselor fabricate, echipa de ingineri si specialisti dezvolta modelele grafice si testeaza produsele cu rigurozitate. Astfel, echipa asigura o calitate satisfacatoare. Cross realizeaza modele Junior si MTB, Cross, Trekking, City & Urban.

Descopera

Vezi toate modelele de biciclete cross