Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Cross Speedster

Cross ofera clientilor o linie de biciclete care acopera o mare varietate de nevoi. Modelul are un design atragator, o greutate optima si ofera o pozitie confortabila in timpul pedalatului. Cross Speedster un model din gama de biciclete pentru juniori, avand o geometrie si o dimensiune a rotilor potrivite pentru acestia. Siguranta este esentiala, asa ca echipamentul de protectie potrivit varstei, nu trebuie omis. Descopera gama noastra de biciclete si alege-o pe cea potrivita nevoilor tale.

Descopera
———–

Cross 

Cu o experienta de peste 25 de ani, Cross LTD este un brand specializat in fabricarea de biciclete. Pe portile fabricii ies in jur de 250 000 de biciclete in fiecare an, majoritatea fiind exportate in Germania, Olanda, Franta si Danemarca.

Pentru pastrarea integritatii si calitatii produselor fabricate, echipa de ingineri si specialisti dezvolta modelele grafice si testeaza produsele cu rigurozitate. Astfel, echipa asigura o calitate satisfacatoare. Cross realizeaza modele Junior si MTB, Cross, Trekking, City & Urban.

Descopera

Vezi toate modelele de biciclete cross