Primii pasi in domeniul bicicletelor au fost cu data de intai, 1 ianuarie 2004. Am vrut sa vedem ce ne aduce anul nou, iar el a fost bun cu noi si totul a mers ca pe roti, doua roti. Inceputa ca o afacere de familie, oferea clientilor produse diverse, biciclete second hand, biciclete noi de la producatori locali dar si piese si accesorii pentru orice nevoie si buget. Urmand cursul economiei, am fost intr-o continua dezvoltare, mai multe produse, calitate superioara si nu in ultimul rand un spatiu mai mare.

Un spatiu mai mare a fost urmatorul pas, o noua locatie si o forma sub un singur nume Bella Bike. Cresterea a insemnat si separarea de tecut, fara biciclete second hand, doar biciclete de la branduri recunoscute, piese si accesorii de calitate. La momentul actual activam cu doua magazine, unul in Campia Turzii si magazinul mama in Cluj Napoca. Avem o zona de prezentare de tip showroom, unde se regasesc toate produsele ce le comercializam, biciclete, piese si accesorii. Un alt magazin poate fi considerat cel virtual, unde venim in intampinarea clientilor ce nu pot ajunge la noi. Am ajuns sa fim o marca si o echipa de profesionisti, departament de vanzare, atelier mecanic si personal calificat in intretinerea si dezvoltarea platformei online. Suntem intr-o continua transformare, clientii sunt cei care ne cer sa ne transformam, si ne prefacem in ceva mai bun si mai competitiv.

Piata este una in continua schimbare si noi in acelasi timp cu ea. Intr-o perioada in care natura si societatea se schimba, noi suntem in ajutorul ei, prieteni cu natura si mai putin spre deloc poluanti cu orasele in care locuim. Profesionalismul si calitatea serviciilor sunt cele care ne reprezinta iar clientii sunt motorul ce ne propulseaza spre urmatorul nivel.

Aceasta este firma si echipa noastra, in continua schimbare si perfectionare. Suntem Bella Bike si va asteptam in Cluj Napoca sau pe www.bellabike.ro.

Produsele noastre sunt pentru toate varstele si buzunarele, de la biciclete hardtail, full suspension, trekking, pliabile, downhill, cyclocross,touring, E-Bike, BMX sau cursiere, precum si o varietate de accesorii, piese si echipamente destinate biciclistilor.

Avem un magazin in Cluj-Napoca, pe strada Teodor Mihali nr. 50, si unul in Campia Turzii, pe strada Laminoristilor nr. 47, dar si un site oficial, www.bellabike.ro, de unde puteti comanda online tot ce doriti direct din confortul caminului dumneavoastra.