Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Scott Aspect eRide

Scott ofera o gama variata de modele de biciclete care se pliaza pe cerintele fiecarui tip de ciclism. Scott Aspect eRide are o tehnologie inovatoare dovedita de asistenta electrica intr-un pachet off-road confortabil. Detine baterie integrata si o geometrie a cadrului extraordinara. Aspect eRide iti va oferi ore in sir de energie si putere sustinuta pe toata durata cursei. In functie de model, specificatiile si piesele cu care este echipata fiecare bicicleta, pot sa difere. Inainte de a comanda, consulta-te cu specialistii in domeniu pentru a face o alegere excelenta.

Descopera
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera