Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Alege metoda de plata in rate de pe prima pagina.

———–

Scott Foil

Bicicletele din linia Scott Foil fac parte din categoria Road, fiind acele biciclete care sunt prezente pe podium in foarte multe tururi de ciclism importante. Modelul a fost proiectat pentru a oferi ciclistului exact acele secunde care fac diferenta intre locul 1 si 2 din timpul cursei. Cu o geometrie fantastica a cadrului, Foil ofera o viteza optima si o greutate redusa. In functie de model, specificatiile si piesele pe care le detine fiecare bicicleta, pot sa difere. Descopera gama de biciclete Scott si alege-o pe cea potrivita nevoilor tale.

Descopera
scott foil bike Scott Foil 1Scott Foil2
scott foil bike Scott Foil 2 scott logo 1400x407
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera

TOATE MODELELE SCOTT