Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Scott Genius eRide

Cu modelul Genius eRide faci cunostinta cu urmatoarea generatie de biciclete electrice. Design uimitor, tehnologii de varf dezvoltate de inginerii Scot, si management avansat al bateriei. Genius eRide acorda o prioritate deosebita experientei calatoriei. Marimea bicicletei este esentiala, asa ca nu ezita sa ceri sfatul specialistilor in domeniu pentru a face o alegere excelenta. Aceasta este optiunea optima pentru pilotii care doresc sa conduca o bicicleta care sa le ofere incredere si in cele mai aspre conditii.

Descopera
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera

TOATE MODELELE SCOTT