Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Alege metoda de plata in rate de pe prima pagina.

———–

Scott Metrix

Scott ofera o gama variata de biciclete pentru a putea satisface cat mai multe dintre nevoile clientilor pasionati de ciclism. Fie ca ai nevoie de o bicicleta potrivita pentru a economisi timpul de deplasare pana la serviciu, fie ca vrei sa o folosesti doar pentru distante scurte sau pentru aventuri pe dealuri, modelul Scott Metrix te va mentine in forma si sanatos. Descopera gama de biciclete Scott si alege-o pe cea potrivita nevoilor tale.

Descopera
scott metrix bike biciclete scott metrix biciclete scott biciclete metrix scott metrix metrix bike Scott Metrix 1Scott Metrix 2
scott metrix bike biciclete scott metrix biciclete scott biciclete metrix scott metrix metrix bike Scott Metrix 2 scott logo 1400x407
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera

TOATE MODELELE SCOTT