Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Ransom eRide

Modelul Scott Ransom eRide indeplineste toate nevoile pasionatilor de poteci, paduri si drumuri accidentate. Voltage e bicicleta alaturi de care imaginatia si adrenalina nu are limite. Putere, control si agilitate sunt cuvintele care definesc acest model. Echipamentul de protectie potrivit varstei este esential, asa ca nu trebuie omis sub nicio forma. Descopera gama noastra de biciclete Scott Ransom eRide si alege-o pe cea potrivita stilului tau. Solicita ajutorul specialistilor in domeniu pentru a face o alegere excelenta.

Descopera
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera