Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Alege metoda de plata in rate de pe prima pagina.

———–

Scott Ransom

Ransom este in mod constant liderul bicicletelor montane cand vine vorba de pante si vai abrupte. Terenurile accidentate si traseele provocatoare sunt preferatele bicicletei Ransom. Scott s-a autodepasit si a dezvoltat o linie de biciclete electrice eRide Ransom cu care vei avea parte de mai multe urcari, mai multe coborari, mai multa viteza, distractie si adrenalina. Descopera gama de biciclete Scott Ransom si alege modelul care ti se potriveste.

Descopera
scott ransom bike biciclete scott ransom biciclete scott scott ransom scott bike scott ransom Scott Ransom 1scott Ransom2
scott ransom bike biciclete scott ransom biciclete scott scott ransom scott bike scott ransom Scott Ransom 2 scott logo 1400x407
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera

TOATE MODELELE SCOTT