Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Scott Scale

Scott Scale are o geometrie extraordinara, inspirata din cursele de nivel inalt. Transmisia si componentele de buna calitate se combina perfect pentru a oferi ciclistului o bicicleta hardtail si o aventura pe cinste. Piesele cu care vine echipat Scale poate sa difere in functie de model, asa ca descopera gama noastra de biciclete Scott Scale si alege-o pe cea care ti se potriveste. Marimea este esentiala cand vine vorba de biciclete, asa ca cere sfatul specialistilor in domeniu pentru a face o alegere excelenta.

Descopera
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera