Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Scott Silence eRide

Timpul e tot mai pretios pentru fiecare dintre noi, asa ca nu cred ca nu ti-ar placea sa auzi ca exista variante sa-l economisesti in momentul in care faci naveta. Silence eRide modeleaza viitorul mobilitatii prin designul sau inovator si prin cea mai avansata tehnologie a bateriei de pana acum. E o varianta mai mult decat bine-venita in aglomeratia marilor orase. Astfel, poti imbina miscarea, protejarea mediului inconjurator, cu treburile zilnice. Consulta-te cu specialistii in domeniu pentru a face o alegere excelenta.

Descopera
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera

TOATE MODELELE SCOTT