Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Scott Spark

Cand te gandesti la bicicleta montana perfecta, ce iti vine in minte? Pentru noi, sunt noile modele Scott Spark. Dincolo de faptul ca sunt usoare, rapide si extrem de capabile pe cele mai provocatoare terenuri, au un design excelent. E esential sa ai incredere deplina in bicicleta pe care o conduci si sa te poti baza pe ea, asa ca nu te grabi si cere toate detaliile specialistilor in domeniu pentru a face alegerea potrivita.

Descopera
scott spark bike biciclete scott spark biciclete scott biciclete spark scott spark bike scott spark Scott Spark 1scott spark2
scott spark bike biciclete scott spark biciclete scott biciclete spark scott spark bike scott spark Scott Spark 2 scott logo 1400x407
———–

SCOTT

Scott si-a facut intrarea in sectorul articolelor sportive in anii ’70 cand a introdus primii ochelari pentru motocross. Debordand de o istorie vasta si o experienta pe masura, astazi se mandreste cu o gama variata de produse cunoscute la nivel mondial pentru durabilitate si design aparte.

Descopera linia de biciclete Scott pentru copii, City Bike, Cyclocross, Fat Bike, Full Suspension, Hardtail, e-bike de munte sau de sosea, Road, Touring dar si multe alte accesorii necesare bicicletei.

Descopera