Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Alege metoda de plata in rate de pe prima pagina.

———–

Specialized Roubaix

Mai mult control, viteza mai mare. Specialized ofera o linie de biciclete care acopera o varietate mare de nevoi. La capitolul viteza, modelul Roubaix Specialized se face remarcat datorita specificatiilor excelente pe care le are. Modelul are un design atragator, o greutate optima si ofera o pozitie confortabila in timpul pedalatului. Marimea bicicletei este esentiala, asa ca nu ezita sa ceri sfatul specialistilor in domeniu pentru a face o alegere excelenta. Siguranta este esentiala, asa ca echipamentul de protectie nu trebuie sa fie omis.

Descopera
———–

Specialized

Cu o experienta de aproape 50 de ani, Specialized produce biciclete si componente pentru iubitorii de ciclism. Merg in ritmul trendului, isi pastreaza partea de inovare indeplinind cerintele clientului.

In prezent, Specialized este distribuitor mondial de biciclete MTB premium si echipamente atat pentru biciclete, cat si pentru ciclisti. Bicicletele electrice si cele MTB produse de ei sunt cunoscute la nivel mondial, si incanta zilnic milioane de oameni.

Descopera

TOATE MODELELE SPECIALIZED