Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Alege metoda de plata in rate de pe prima pagina.

———–

Specialized Shiv

Mai mult control, performanta mai buna. De ani de zile, bicicletele trial au avut specificatii asemanatoare, insa odata cu concursurile exigente din punct de vedere tehnic, bicicletele TT au avut nevoie de schimbari majore. Astfel, noile modele Shiv sunt usoare, receptive si agile, pentru a atinge un timp excelent in concursurile contracronometru. Piesele cu care vine echipat fiecare Shiv pot diferi in functie de model, asa ca descopera gama noastra de Biciclete Specialized Shiv si alege-o pe cea care ti se potriveste.

Descopera
specialized shiv bicicleta specialized shiv specialized shiv bike specialized Specialized Shiv Specialized SHIV2 removebg preview
specialized shiv bicicleta specialized shiv specialized shiv bike specialized Specialized Shiv 1 specialized logo
———–

Specialized

Cu o experienta de aproape 50 de ani, Specialized produce biciclete si componente pentru iubitorii de ciclism. Merg in ritmul trendului, isi pastreaza partea de inovare indeplinind cerintele clientului.

In prezent, Specialized este distribuitor mondial de biciclete MTB premium si echipamente atat pentru biciclete, cat si pentru ciclisti. Bicicletele electrice si cele MTB produse de ei sunt cunoscute la nivel mondial, si incanta zilnic milioane de oameni.

Descopera

TOATE MODELELE SPECIALIZED