Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Alege metoda de plata in rate de pe prima pagina.

———–

Specialized Tarmac

Daca vrei sa simti viteza pe orice tip de traseu, aceasta e bicicleta care ti se potriveste. Tarmac Specialized a fost proiectata pentru a avea titlul de „cea mai completa bicicleta de curse” si chiar mai mult de atat. Pentru a acoperi o mare varietate cat mai mare de nevoi, Specialized ofera clientilor o linie de biciclete extraordinare. Descopera si celelalte modele Specialized, pentru a fi sigur ca faci alegerea optima.

Descopera
bicicleta specialized tarmac tarmac specialized bike tarmac specialized specialized Specialized Tarmac Specialized tarmac 2 1067x800
bicicleta specialized tarmac tarmac specialized bike tarmac specialized specialized Specialized Tarmac 1 specialized logo
———–

Specialized

Cu o experienta de aproape 50 de ani, Specialized produce biciclete si componente pentru iubitorii de ciclism. Merg in ritmul trendului, isi pastreaza partea de inovare indeplinind cerintele clientului.

In prezent, Specialized este distribuitor mondial de biciclete MTB premium si echipamente atat pentru biciclete, cat si pentru ciclisti. Bicicletele electrice si cele MTB produse de ei sunt cunoscute la nivel mondial, si incanta zilnic milioane de oameni.

Descopera

TOATE MODELELE SPECIALIZED