Pentru comenzi in valoare de minim 200 de lei.

Livrare in 24 – 72 de ore de la expedierea coletului.

Poti returna produsul in termen de 14 zile.

Vezi optiunile  pe pagina Metode de plata in rate.

———–

Specialized Vado

 Specialized are o istorie lunga in dezvoltarea celor mai performante biciclete de sosea din lume. Fiecare model isi domina categoria, oferind astfel cele mai bune tehnologii din industrie. Simte aventura si nu te limita in niciun fel. Pentru a acoperi o varietate cat mai mare de nevoi, Specialized ofera clientilor o linie de biciclete extraordinare, asa ca descopera si celelalte modele Specialized, pentru a fi sigur ca faci alegerea optima. Descopera gama de biciclete Vado Specialized si alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Descopera
———–

Specialized

Cu o experienta de aproape 50 de ani, Specialized produce biciclete si componente pentru iubitorii de ciclism. Merg in ritmul trendului, isi pastreaza partea de inovare indeplinind cerintele clientului.

In prezent, Specialized este distribuitor mondial de biciclete MTB premium si echipamente atat pentru biciclete, cat si pentru ciclisti. Bicicletele electrice si cele MTB produse de ei sunt cunoscute la nivel mondial, si incanta zilnic milioane de oameni.

Descopera