Aceasta varianta de transport nu este doar o tendinta, ci o parte de viitor. In acest moment este cea mai inovatoare, utila si eficienta forms de transport pentru zonele urbane.  Alege trotineta potrivita nevoilor tale si descopera ce inseamna eficienta.

Descopera

Un mijloc de deplasare modern, cu costuri reduse si foarte eficient. Folosirea unui Hoveboard necesita putin echilibru, deplasarea bazandu-se pe balansul corpului tau. Te va face sa iesi in evidenta ori de cate ori il folosesti. Arunca o privire peste gama noastra de produse.

Descopera

In urma cu peste 70 de ani, din dorinta de adrenalina si distractie, un surfer a inventat asa numitul Longboard. Acestea sunt mai lungi si prind viteze mai mari, in special pe portiunile descendente. Arunca o privire peste modelele noastre.

Descopera

Pentru multi, skateboardingul reprezinta viata, explorare, libertate de exprimare si adrenalina. Adeptii sunt extrem de inventivi, folosind ca obstacol orice bara, banca sau rampa, cucerind orasele. Arunca o privire peste gama noastra de skateboarduri si lasa-ti personalitatea sa iasa la iveala, personalizandu-l.

Descopera

Foarte populare in randul tinerilor, Pennyboardurile sunt asemanatoare cu Longboardurile, insa difera in dimensiuni. Acestea sunt mai mici, mai usoare si sunt realizate din plastic. Personalizeaza-l dupa bunul plac si ia cu asalt orasul. 

Descopera