Vanzari prin SEAP / sicap

Bella Bike este denumirea comerciala a SC BELLA BIKE IMPEX SRL, persoana juridica cu sediul in Cluj-Napoca, str. Teodor Mihali nr. 50, înregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr.  J12/1775/2007, RO21571182, fiind operatorul datelor tale si care iti furnizeaza prin intermediul bellabike.ro produsele sportive de care ai nevoie.

Sprijinul institutiilor publice este foarte important pentru Bella Bike. Prin urmare, suntem prezenti din 2017 in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP / SICAP), unde ne puteti gasi ca BELLA BIKE IMPEX. 

Daca esti o institutie publica ce doreste sa achizitioneze produse de pe site-ul nostru, te anuntam ca toate produsele noastre pot fi cumparate si in SEAP. Platforma SEAP opereaza pe website-ul www.e-licitatie.ro, asigurand transparenta procesului de achizitie publica, conform legislatiei in vigoare.

Pentru unitatile care se supun Legii Achizitiilor Publice, oferim posibilitatea achizitionarii si prin Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (SICAP) a produselor sportive – biciclete, piese, accesorii, echipamente, articole fitness sau de transport alternativ.

In urma unei solicitari, orice produs din magazinul online bellabike.ro poate fi disponibil pentru achizitia prin SICAP. Institutiile publice interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail info@bellabike.ro sau la 0745 481 040; 0723 547 988 pentru a ne comunica lista de produse ce vor fi achizitionate.

Produsele comercializate de Bella Bike sunt din categoriile:

  • Biciclete
  • Piese pentru biciclete
  • Accesorii pentru biciclete
  • Echipamente pentru ciclisti
  • Fitness 
  • Transport alternativ 

Care sunt pasii pentru achizitia prin SEAP?

Primul pas reprezinta plasarea comenzii pe www.bellabike.ro. Aceasta presupune: alegerea produselor, adaugarea acestora in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii. Inainte de finalizarea comenzii, puteti specifica in campul Observatii intentia de a achizitiona produsele comandate prin platforma SEAP, fie dupa finalizarea comenzii, puteti sa ne informati despre intentia de a achizitiona produsele comandate prin platforma SEAP, prin telefon la 0723.547.988 sau pe adresa de e-mail info@bellabike.ro.

La scurt timp dupa plasarea comenzii, veti primi o confirmare a comenzii dumneavoastra telefonic sau prin e-mail.

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi incarcate in platforma SEAP, sub forma de produse individuale sau pachet de produse, in functie de preferinta dumneavoastra. Veti fi informat despre publicarea acestora, iar procesul de achizitie publica poate incepe.

In final se va emite factura fiscala aferenta comenzii si se va livra coletul cu produsele achizitionate.

 

Pentru orice problema intampinata, nu ezitati sa ne contactati prin email la info@bellabike.ro sau telefonic la 0745 481 040; 0723 547 988.